"Venom" Έρχεται τον Οκτώβριο

To πιο πρόσφατο trailer του "Venom" ξεπέρασε σε προβολές αυτά των "Wonder Woman" and "Doctor Strange" στις πρώτες 24 ώρες από την δημοσίευσή του.
Σύμφωνα με το The Wrap, το trailer του "Venom" συζητιέται αυτή τη στιγμή περισσότερο από τα άλλα trailers με σούπερ ήρωες, με θετικά σχόλια που φτάνουν το 80%. Την πρώτη μέρα που δημοσιεύτηκε είχε 64,3 εκατομμύρια
προβολές, ενώ μέχρι στιγμής ο αριθμός έχει φτάσει τα 124,7 εκατομμύρια.
Με το "Venom" η Sony ξεκινάει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν που δεν συνδέεται με το MCU στο οποίο ανήκει ο Spider-Man, παρά το γεγονός ότι η ταινία θα δείχνει την ιστορία του αρχικακού του ήρωα με την μπλε και κόκκινη στολή. Θα βασίζεται πάνω στα κόμικ με το όνομα "Lethal Protector" και "Planet of the Symbiotes".
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ruben Fleischer. Πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy (Eddie Brock), Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, που αργότερα γίνεται η She-Venom), Riz Ahmed (ως Dr. Carlton Drake, τον αρχηγό του Life Foundation) και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως "Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi", και θα είναι γυρισμένη με motion capture.





Ο Tom Hardy δίνει την φωνή του στον Venom

25/4/2018

Ο Tom Hardy θα έχει διπλή δουλειά για την επερχόμενη ταινία της Sony, "Venom". Θα είναι και ο δημοσιογράφος Eddie Brock αλλά και η φωνή του ομώνυμου τέρατος.
Με τη δημοσίευση του νέου trailer που πρωτοεμφανίστηκε στο CinemaCon του Λας Βέγκας, το κοινό άρχισε να αναρωτιέται αν η βαθιά φωνή του symbiote ανήκει σε άλλον ηθοποιό. Αλλά όχι, ο Hardy χαρίζει την φωνή του. Ο ηθοποιός έχει ιστορικό με ρόλους που έχουν βαθιά φωνή. Χάρισε την φωνή του σε έναν Storm Trooper στο "Star Wars: The Last Jedi" πέρυσι με μια προφορά του νότου που εν τέλη κόπηκε από την ταινία, αλλά και στον Bane στο "The Dark Knight Rises". Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω:

Ο Hardy ήταν στο CinemaCon για την αποκάλυψη του trailer, που δείχνει μια πρώτη ματιά στην μεταμόρφωση του Brock στον Venom. Η ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του ρόλου: "Πρέπει να πω, το να είμαι μέρος της ταινίας και να παίζω τον Venom είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γιατί, για να είμαι ειλικρινής, έψαχνα μια ταινία που θα μπορούσε να δει και ο γιος μου", είπε ο Hardy, σύμφωνα με το EW. "Μου άρεσε ακόμη περισσότερο γιατί είναι ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, και κυνηγούσα μια ταινία και για μένα…αλλά και για τον γιο μου”.
Ο σκηνοθέτης Ruben Fleischer, που ήταν στην παρουσίαση του trailer, είπε ότι του άρεσε λόγω της μοναδικότητας του χαρακτήρα. “Δεν υπάρχει χαρακτήρας σαν τον Venom, είναι ο καλύτερος χαρακτήρας στην ιστορία της Marvel”, είπε ο Fleischer.
Για περισσότερα για την ταινία, διαβάστε ποιος θα ντύσει μουσικά την ταινία και δείτε την ανάλυση του trailer εδώ. To "Venom" θα βγει στις 5 Οκτωβρίου (ΗΠΑ).




Το δεύτερο και σαφώς κατατοπιστικότερο trailer του Venom ήρθε στις 23 Απριλίου Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει το κλασικό -πλέον- breakdown με τα μυστικά και τις αναφορές που εντοπίσαμε εμείς! Δείτε λοιπόν το trailer από εδώ και ξεψαχνίστε το μαζί μας.


Κωνσταντίνα Αχείλα
IGN Greece
30/4/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.