To YouTube Remix θα αντικαταστήσει το Google Play Music

H επίσημη έναρξη της διάθεσης της υπηρεσίας streaming YouTube Remix αναμένεται να σημάνει το τέλος του Google Play Music.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που αναφέρονται σε διάφορα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο, περίπου στα τέλη του 2018 αναμένεται να σταματήσει το Google Play Music, το οποίο και θααντικατασταθεί από τη νέα υπηρεσία streaming YouTube Remix.


Στη νέα υπηρεσία θα μπορεί να βρει κανείς τον πλούτο του περιεχομένου του YouTube, μαζί με όλα τα στοιχεία που βρίσκει κανείς σήμερα στο Google Play Music. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί ένας χρήστης της υπηρεσίας να απολαμβάνει τη μουσική του, ανάλογα με την ώρα της ημέρας, ή τη γεωγραφική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται.

Η ίδια η Google, επιβεβαιώνει ότι ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μία νέα κοινή υπηρεσία streaming, η οποία θα βασίζεται στα στοιχεία που προσφέρει το YouTube και το Google Play Music, επομένως όλες οι προαναφερθείσες φήμες θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επαληθευτούν. Σε κάθε περίπτωση, το YouTube Remix αναμένεται να είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της Google, πάνω στο οποίο φαίνεται να έχει δοθεί αρκετή προσοχή.

Η τελική μορφή του YouTube Remix μένει να φανεί, αλλά είναι σίγουρο ότι η Google θα βάλει τα δυνατά της προκειμένου να έχει μία ισχυρή απάντηση στον ανταγωνισμό των άλλων streaming υπηρεσιών.

by Nikos Kaimakamis
pestaola
7/5/2018

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.