«Robin Hood» Το Νοέμβριο στους κινηματογράφους

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «Robin Hood», την νέα μεταφορά του θρυλικού ήρωα στην μεγάλη οθόνη. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πλούσια παραγωγή αλλά και μια υπερβολική εκδοχή του Ρομπέν των Δασών, που μοιάζει περισσότερο με σούπερ ήρωα, ενώ η σκηνή της εξέγερσης του κόσμου
με τις μολότωφ και τα ΜΑΤ της εποχής, θυμίζει περισσότερο τις διαδηλώσεις της σύγχρονης εποχής και πολύ λιγότερο τον 15o αιώνα.
«Ο Robin of Loxley (Taron Egerton), ένας μπαρουτοκαπνισμένος απο τον πόλεμο Σταυροφόρος και ο Μαυριτανός διοικητής του (Jamie Foxx), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο Αγγλικό στέμμα, σε μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρή απεικόνιση του πεδίου της μάχης, εντυπωσιακά χορογραφημένες μάχες και ένα διαχρονικό ρομάτζο.»
Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Otto Bathurst («Peaky Blinders», «Criminal Justice»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joby Harold («King Arthur: Legend of the Sword»).



Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Robin Hood βρίσκεται ο Taron Egerton («Kingsman: The Secret Service», «Kingsman: The Golden Circle»), ο Jamie Foxx («Django Unchained») υποδύεται τον Little John, ενώ ο Ben Mendelsohn («Bloodline», «Rogue One») υποδύεται τον Σερίφη του Nottingham. Πρωταγωνιστούν επίσης η Eve Hewson («The Knick», «Bridge of Spies») στο ρόλο της Maid Marian, και οι Jamie Dornan, Paul Anderson, Josh Herdman, Tim Minchin, Ian Peck και Björn Bengtsson.
Με όμορφες σκηνές δράσης και αξιόλογους πρωταγωνιστές, η νέα εκδοχή του Βρετανού ήρωα φαντάζει διασκεδαστική, κάπως ότι να’ναι και υπερβολικά στυλιζαρισμένη.
Η νέα κινηματογραφική μεταφορά του «Robin Hood» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.




cinemode

Πρώτο Trailer Απο Το «Fugue»



Πρώτο Trailer Απο Το «The Predator»



Trailer Απο Το «Never Goin’ Back»
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.