Sequel για την ταινία «Τα Πάθη του Χριστού»

Το sequel του Passion Of The Christ θα είναι η πιο σοκαριστική ταινία που έχετε δει

Το Hollywood έχει φτιάξει αμέτρητες συνέχειες, με πολλά από τα sequel να μην τα περιμένουμε σε καμία περίπτωση και πλέον ετοιμαζόμαστε για μια ακόμα που μπορεί να έκανε τεράστια
επιτυχία, αλλά φαίνεται λίγο… άκυρο.


Το πολυζητημένο Passion of the Christ έχει πλέον sequel, με τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Mel Gibson και τον σεναριογράφο του Randall Wallace να εστιάζουν στην Ανάσταση του Χριστού που ακολούθησε την σταύρωση της ταινίας του 2004.

Στο Passion of the Christ, που προκάλεσε αμέτρητες αντιδράσεις και σχόλια, ο Jim Caviezel ήταν στον ρόλο του Jesus, η Maia Morgenstern ως Μαρία, η Monica Bellucci ως Μαρία Μαγδαληνή, με την ταινία να… μαζεύει ασύλληπτα ποσά, τα οποία ξεπέρασαν τα 611 εκ. δολάρια παγκοσμίως.

Το sequel λοιπόν θα «σοκάρει το κοινό» υπόσχεται ο πρωταγωνιστής του, Jim Caviezel σε συνέντευξή του στην εφημερίδα USA Today, αναφέροντας τα εξής: «Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω και θα σοκάρουν το κοινό. Δεν θα σας πω τι ακριβώς θα κάνει ο Gibson, θα σας πω, όμως πως η ταινία που πρόκειται να γυρίσει θα είναι η μεγαλύτερη ταινία όλων εποχών. Είναι τόσο καλή. Το Braveheart, αυτή είναι μια ταινία που χρειάστηκε πολύ καιρό για να σχηματιστεί στο μυαλό του. Το ίδιο πράγμα και με τα Πάθη. Και το ίδιο πράγμα ισχύει και γι’ αυτή την ταινία. Το βρήκε επιτέλους. Επομένως, έρχεται».

Νίκος Δρίβας
cineramen
2/2/2018







Θυμίζουμε ότι η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 2004 έσπασε τα ταμεία με έσοδα που άγγιξαν τα 612 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, ενώ απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα Όσκαρ του 2005, κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο της μη αγγλόφωνης ταινίας με τα περισσότερα κέρδη στα χρονικά του κινηματογράφου. Μάλιστα, τοποθετείται στην πέμπτη θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών παγκοσμίως με σήμανση «ακατάλληλο για ανηλίκους».

Το καστ της πρώτης ταινίας που κατηγορήθηκε για αντισημιτισμό και εκτεταμένη βία συμπλήρωσαν η Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Μαγδαληνή, η Μάγια Μόργκενστερν ως Παναγία και γύρίστηκε στα αραμαϊκά, εβραϊκά και λατινικά. Ο Μελ Γκίμπσον ήταν συν-σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του έργου και στο σίκουελ ήδη έχει ανακοινωθεί το όνομα του σεναριογράφου του Braveheart, Ράνταλ Γουάλας. Θεωρητικά, ο Γκίμπσον θα αναλάβει και πάλι την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ως γεγονός.

Ίσως ο Καβίζελ πάντως, να το ξανασκεφτόταν αν υπήρχαν και πάλι σκηνές με μαστίγιο, όπως εκείνες που λέγεται ότι το 2004 βίωσε κανονικά..

Reader
31/1/2018 ,
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.