Hereditary: Αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς (trailer)

Οι κριτικοί έσπευσαν να γράψουν τίτλους όπως “η πιο τρομακτική ταινία τρόμου εδώ και χρόνια” και “θα βρέξετε τα βρακιά σας” (αλήθεια). Το Hereditary μπαίνει στην κατηγορία στοιχειωμένου σπιτιού, αλλά την ίδια στιγμή μελετά τη διαδικασία του πένθους μέσα από τον χαρακτήρα της Toni Collette που βιώνει δύο μεγάλες απώλειες με παρανοϊκές συνέπειες.
Μιλούν όλοι για μανιακές καταστάσεις και για μια Collette που αδίκως θα παραγκωνιστεί λόγω είδους από τη συζήτηση για τα Όσκαρ του ‘19, οπότε δεν παίζει να το χάσετε, όταν κυκλοφορήσει.

Όταν η Έλεν, η "κεφαλή" της μητριαρχικής οικογένειας Γκράχαμ πεθαίνει, η κόρη της αποκαλύπτει καλά κρυμμένα μυστικά για τους προγόνους της. Όσο περισσότερα ανακαλύπτει, τόσο έρχεται αντιμέτωπη με μια θανάσιμη μοίρα που φαίνεται να έχει κληρονομήσει.
Το τρέιλερ που ακολουθεί δημοσιεύθηκε μόλις χθες, Τρίτη (30/1) και προμηνύει πολλά για τους λάτρεις του είδους. Πάρτε μια γεύση γιατί η ταινία θα είναι στις αίθουσες το καλοκαίρι. Υπομονή!!





Νews247
31/1/2018
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.