Βρήκε τον σκύλο του μετά από 8 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από 8 χρόνια ο Joshua Edwards έχασε τον σκύλο του, πιθανόν να τον έκλεψε κάποιος και πίστευε ότι ποτέ δεν θα τον έβρισκε ξανά. Ο μικρός ροτβάιλερ με το όνομα Duke βρισκόταν στην αυλή και εξαφανίστηκε. Ο Joshua άρχισε να ψάχνει τον σκύλο αλλά στο τέλος τα παράτησε γιατί έβλεπε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον εντοπίσει.


Στις 15 Μαΐου 2015 ο Joshua δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία εταιρία ζώων, του είπαν ότι έχουν έναν σκύλο με το όνομα Duke και ότι είναι δηλωμένος στο όνομά του. Όπως είναι φυσικό ο Joshua δεν πίστευε ότι μετά από 8 χρόνια τελικά βρέθηκε ο σκύλος του. Στο βίντεο θα δείτε τον Joshua να περιμένει νευρικός και ανυπομονησία στην αίθουσα αναμονής για την επανασύνδεση με τον σκύλο του.. Ο Joshua αντιλαμβάνεται αμέσως ότι αυτός είναι ο σκύλος του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αντιλαμβάνεται και ο σκύλος που είχε 8 χρόνια να τον δει..

Ο σκύλος βρέθηκε από μία κυρία και παραδόθηκε στην εταιρία ζώων.



SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.