ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας: Πρεμιέρα και περιοδεία

Μικρή περιοδεία σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Κωνσταντινούπολη ετοιμάζουν για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο ο Θοδωρής Γκόνης και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Θα «ταξιδέψουν» την πολιτική κωμωδία των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, «Δάφνες και Πικροδάφνες», τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου της πόλης. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί 28 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου της Καβάλας, όπου και θα δοθούν συνολικά έντεκα παραστάσεις. 

Εν συνεχεία, θα μεταφερθεί 21 Μαρτίου στην Κομοτηνή, 22 στην Χρυσούπολη και 23 στη Δράμα. 

Πέντε ημέρες μετά, 28 Μαρτίου, θα «ταξιδέψει» στην Κωνσταντινούπολη, για να ολοκληρώσει τον κύκλο της 29 του μήνα στην Αλεξανδρούπολη. 

Οι «Δάφνες και Πικροδάφνες» περιγράφουν τη συνάντηση τεσσάρων μικροκομματαρχών στην επαρχία, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Παίζουν: Αλέξανδρος Καλπακίδης, Δημήτρης Κοντός, Παύλος Σταυρόπουλος και Ανδρέας Τσιαπτσιάδης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης θα επιμεληθεί η Ελένη Στρούλια, ενώ τους φωτισμούς ο Τάσος Παλαιορούτας.
Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του «Δάφνες και Πικροδάφνες», ο Θοδωρής Γκόνης θα σκηνοθετήσει τον Δημήτρη Πιατά στο έργο «Ισορροπιστής αεροσκαφών» του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, που θα παρουσιαστεί υπό τη μορφή θεατρικού αναλογίου στα μέσα Απριλίου στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου της Καβάλας.

SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.