Τα πρόωρα Χριστούγεννα..

 Συνέβη στην πόλη West Jordan της Γιούτα των ΗΠΑ
Τι κι αν μέχρι τα Χριστούγεννα απομένουν ακόμη περίπου δυο μήνες, μία ολόκληρη πόλη "φόρεσε" τα γιορτινά της για χάρη ενός 4χρονου. Δρόμοι όσο και όλα τα σπίτια γέμισαν με λαμπιόνια, δέντρα χριστουγεννιάτικα, τάρανδους και Άη Βασίληδες.
Ακόμη και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός έπαιζε  χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ένας Αη Βασίλης και περίπου 150 άνθρωποι τραγούδησαν τα κάλαντα στον μικρό Ethan.
"Το πρόσωπό του φώτισε. Είναι πολύ χαρούμενος", ανέφερε η μητέρα του Jennifer. "Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά μας ενθαρρύνει η αγάπη και η στήριξη όλου του κόσμου".

Ο μικρός Ethan Van Leuven πάσχει από λευχαιμία από τα δυο του χρόνια και οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του πως ο οργανισμός του 4χρονου δεν ανταποκρίνεται πλέον στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται.
Οι γονείς του θέλησαν να κάνουν μαγικές τις τελευταίες ημέρες του 4χρονου κι έτσι όλη η πόλη συνωμότησε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα νωρίτερα.

Madata
2/11/2014
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.