Ομάδα πανεπιστημίου χρησιμοποίησε το Pornhub για χορηγό στις φανέλες της

Η ομάδα του πανεπιστημίου του Κεντ Rutherford Raiders έβαλαν αρχικά σαν αστείο στις φανέλες τους για σπόνσορα την γνωστή σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub. Η σελίδα που είδε την κίνηση αυτή όμως επικοινώνησε με την ομάδα για να την χρηματοδοτήσει και να είναι όντως σπόνσορας στις φανέλες της. Η ομάδα χρησιμοποίησε σαν αστείο το λογότυπο της ιστοσελίδας όταν έπαιξε στο πρωτάθλημα του πανεπιστημίου του Κεντ.


Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου Martin Herrema δήλωσε πως αν η ομάδα εμφανιζόταν ξανά με αυτές τις φανέλες θα τους άφηναν εκτός διοργάνωσης καθώς δεν είναι κατάλληλο να διαφημιστεί μία τέτοια ιστοσελίδα σε αθλητικές φανέλες πανεπιστημίου.
 

Ένα μέλος της ομάδας μιλώντας στην σχολική εφημερίδα είπε πως δυσκολεύονται να βρουν χορηγό από τις τοπικές εταιρίες και πως ήταν μία πράξη για να γελάσουν.
 
SHARE

  • dribbble
  • twitter
  • pinterest
  • behance
  • instagram
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

**Το tgotn.blogspot.gr έχει ανοιχτά τα σχόλια για τους αναγνώστες της σελίδας για να μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους για τα θέματα που διαβάζουν. Ωστόσο παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά, να έχουν νόημα, να είναι γραμμένα στην Ελληνική ή την Αγγλική και φυσικά να μην είναι στα greeklish.
**Αυτονόητο είναι το γεγονός ότι τα άρθρα που δημοσιεύονται στο blog δεν αντιπροσωπεύουν πάντα την γνώμη μας.